AlpenFlits! Jaargang 9, nummer 91, 5 februari 2016


Beste Oostenrijk geïnteresseerden, relaties en opdrachtgevers,

De Emigratiebeurs op 13 en 14 februari komt er aan. We kunnen u als ervaringsdeskundige alles vertellen over wat je wel en vooral ook niet moet doen als je gaat emigreren naar Oostenrijk. Kom gerust langs om met ons kennis te maken en laat u voorlichten over onze dienstverlening, die vooral bestaat uit begeleiding en voorlichting. Uiteraard tonen we ook ons aanbod aan appartementen en chalets.


Een afspraak maken met ons op de beurs op een tijdstip dat het ú schikt? Dat kan ook. Fransje, Bertil, Valentijn, Eric en ondergetekende verheugen zich erop u van dienst te kunnen zijn.

In deze alweer 91e editie van de AlpenFlits hebben wij ook weer veel ander positief nieuws, moois of interessants te vertellen.


Bezoek onze stand op de Emigratiebeurs

Toegangskaarten voor de Emigratiebeurs kunt u via deze LINK downloaden.

Voor iedere bezoeker aan onze stand ligt een waardebon voor een bezichtigingsreis ter waarde van € 100,00 klaar, die uw eerste stap naar Oostenrijk een stukje gemakkelijker maakt.


Opnieuw overnachtingsrecords gebroken!

We hebben het vaker geschreven: Oostenrijk is een geliefd vakantieland in alle jaargetijden en mede daardoor interessant voor investeerders. Rendementen tussen de 7 en 9 procent op eigen vermogen zijn hier eerder regel dan uitzondering.
In 2015 is er een nieuw record aan overnachtingen gemaakt: ruim 135 miljoen stuks. Dit was weer 2,5% meer dan in 2014.
Lees meer

Toerisme motor van Oostenrijkse welvaart

Het toerisme is een belangrijke factor voor de Oostenrijkse werkgelegenheid. Ondernemers hier begrijpen dat en investeren volop. Alleen al in het Salzburger land is vorig jaar 125 miljoen euro geïnvesteerd in nieuwe banen, sneeuwzekerheid, comfort en luxe op -en rondom de pistes. Voor dit jaar is al 105 miljoen euro aan investeringen toegezegd. (Bron: Salzburger Wirtschaft 25.9.2015)


Wist u dat...?

Weet u wat er per verkochte skipas aan kunstsneeuw wordt uitgegeven? Hoeveel een m3 kunstsneeuwkost? Wat een sneeuwkanon kost? Weet u hoeveel pistes en liften er in het Salzburgerland zijn? Lees snel verder voor nog enkele leuke feitjes!
Lees meer

Nieuwe collega stelt zich voor

Mijn naam is Eric van Lanschot, 49 jaar en samen met Sandra woon ik in Breda. We hebben een zoon Maurits (13 jaar) en een dochter Maxime (11 jaar). Naast mijn werkzaamheden houd ik van lezen, golfen, wandelen en ben ik een groot liefhebber van lekker eten met een goed glas wijn.Volgend jaar ben ik precies 25 jaar werkzaam in het vastgoed...

Lees meer

Oproep Droomhuis gezocht!

We werkten al eerder mee aan dit programma. Het programma heeft ons gevraagd opnieuw een oproep te doen. Neem snel met ons contact op als het u leuk lijkt om via de makers van dit programma op zoek te gaan naar uw droomhuis in Oostenrijk. Zeker als u dat graag wilt in het Vorarlberg moet u ons snel even ondergetekende berichten!


Skiën maakt gelukkig!

We wisten het eigenlijk al: skiën maakt ons gelukkig. Dit is nu echter ook door professor Erich Müller wetenschappelijk bewezen. Conditie, neemt toe. Hart en bloedsomloop worden gestimuleerd en afnemende spiermassa op oudere leeftijd wordt tegengegaan. Skiën houdt vooral ook 60-plussers (Jaja, nog even en dan ben ik dat ook!) langer fit.


Video: Dienstverlening in de vastgoedbranche

Op onze site en op Youtbe zijn 2 filmpjes terug te vinden over onze dienstverlening. Deze video's werden al meerdere keren uitgezonden door RTL.
Veel mensen reageerden en gaven aan, dat het item hen een andere blik gaf op wat dienstverlening in de vastgoedbranche ook kan betekenen. Met name het voorlichtend karakter van onze dienstverlening maakte dat mensen ons benaderden voor een afspraak. Uitzending terug kijken? Klik dan hier of hier.


Vooraankondiging: Finkenberg Zillertal

Op de Emigratiebeurs zullen wij dit kleinschalige project naast de Finkenberger Almbahn presenteren. Appartementen van 70 - 145 m2. Prijzen vanaf ca. €297.000. Nu alvast nieuwsgierig?
Lees meer

Vooraankondiging: Sonnberg Chalets - Pinzgau

Wij ervaren steeds meer vraag naar ruime, vrijstaande chalets. Wij zijn dan ook verheugd ons aanbod aan chalets opnieuw te kunnen uitbreiden. Deze ruime chalets (135-185 m2) liggen op een prachtige locatie in het veelzijdige Pinzgau dal tussen Zell am See en Mittersill. Prijzen van €459.000 - €499.000. Nieuwsgierig?
Lees meer

Piesendorf: oplevering in juni

Nog deze zomer in uw eigen appartement vakantie vieren? Dat kan! Er zijn nog slechts 3 appartementen in dit liefelijke project vrij, waarvan één penthouse. Nu ook 4 slaapkamers mogelijk. Woningen nog beschikbaar vanaf €349.000
Lees meerTot slot...

De volgende AlpenFlits! ontvangt u van ons na de Emigratiebeurs. Ik verheug me er op u hier in Oostenrijk of straks in Nederland op de beurzen (weer) te gaan ontmoeten.

Met vriendelijke groeten, mede namens Fransje, Bertil, Eric en Valentijn,
Robert P. Hubers
Directeur Alpendreams
Tel NL: +31 6 51611029
Tel A: +43 6 641116971

AlpenFlits! in het kort:

  • Emigratiebeurs
  • Overnachtingsrecords
  • Toerisme Oostenrijkse motor
  • Wist u dat?
  • Nieuwe collega
  • Droomhuis gezocht
  • Skiën maakt gelukkig
  • Video Alpendreams
  • Vooraankondiging Finkenberg
  • Piesendorf: oplevering in juni

Nieuw(s) uit ons aanbod:


Grote extra zekerheid voor u! Sinds 1 januari 2016.


Lees meer


Nieuw! Tauern Lodge Leogang

Na het succes van de Tauernlodge in Zell am See - Kaprun wordt nu ook op een toplocatie in Leogang een luxueuze twee-onder-een-kap Tauernlodge gerealiseerd. Deze schitterende woningen liggen op een idyllische locatie nabij het centrum. 3-4 slaapkamers. Prijs: €537.999
Lees meer


Ski-in & Ski-out Fanningberg

Aan de piste van het familieskigebied Fanningberg in het Lungau worden deze schitterende chalets gerealiseerd. Prijs: €330.000
Lees meer


Hollersbach: Zweitwohnsitz!

De bouw van de schitterende appartementen in Hollersbach is inmiddels ver gevorderd. Oplevering nog voor het einde van de zomer. U heeft hier géén verhuurverplichting. Skigebied van Kitzbühel. 2-3 slaapkamers. Prijs vanaf: €296.900
Lees meer


Zweitwohnsitz nabij Schladming

In de geliefde Schladming-Dachstein regio ligt het actieve dorp Gröbming. Middenin het centrum worden appartementen met Zweitwohnsitz gerealiseerd. U heeft dus géén verhuurverplichting. Bovendien scherp geprijsd: vanaf €206.800
Lees meer


Gaschurn: zéér hoog rendement!

Op een toplocatie in het centrum van Gaschurn liggen deze appartementen. U haalt hier een ruim boven gemiddeld rendement! Prachtig concept voor de investeerder. Prijzen vanaf: €169.000
Lees meer


In prijs verlaagd! Bad Hofgastein

Dit ruime huis op korte afstand van het grote en veelzijdige Gasteiner skigebied is recent in prijs verlaagd. 4 slaapkamers, 4 badkamers, fenomenaal uitzicht! Nieuwe prijs: €430.000
Lees meer


In prijs verlaagd! Fürth bij Kaprun

Dit huis is zeer geschikt als rendementsobject en heeft bovendien een fantastisch uitzicht op de gletsjer van Kaprun. Recent in prijs verlaagd naar €430.000
Lees meer


Kirchberg! Tijdelijk forse korting

Deze zeer luxe appartementen liggen in het centrum van Kirchberg en op slechts 500m van de lift. Bouw inmiddels gestart, oplevering nog dit jaar. Prijs vanaf €423.400
Lees meer
Snel telefonisch contact?

Deskundige Nederlandstalige begeleiding met een sterk voorlichtend karakter, die aansluit bij uw vragen en wensen met betrekking tot de aanschaf en het beheer van uw (tweede) woning in Oostenrijk.
Robert P. Hubers
NL: +31 651611029
A: +43 6641116971
robert@alpendreams.eu

Adresgegevens

Kantooradres Nederland:
Alpendreams B.V.
Zuideinde 28c,
7941 GH Meppel

Kantooradres Oostenrijk:
Alpendreams GmbH Betreuung und Beratung
Dürnberg 25,
5721 Aufhausen (Piesendorf)U ontvangt deze e-mail omdat u in ons klantenbestand voorkomt of omdat u zich heeft opgegeven via onze website.
Wilt u geen email-nieuwsbrieven meer ontvangen? Klik dan hier