AlpenFlits! Jaargang 9, nummer 92, 22 februari 2016


Roadshow aanstaande zondag!

Beste Oostenrijk geïnteresseerden, relaties en opdrachtgevers,

De grote interesse van uw kant in de Nationalpark Chalets heeft ons doen besluiten een speciale Roadshow voor deze prachtige chalets te organiseren.

Middels deze speciale editie van onze AlpenFlits! willen wij u dan ook van harte uitnodigen om ons aanstaande zondag van 13:00 - 17:00 uur in Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg te ontmoeten.

Kom echt even langs indien u overweegt om in Oostenrijk een vrijstaand chalet aan te schaffen. Ook kunt u uiteraard tijdens de roadshow geïnformeerd worden over wat wij voor u kunnen betekenen bij de aanschaf van onroerend goed in Ostenrijk.


Uw eigen Oostenrijkse chalet aan de piste

De Nationalpark Chalets liggen in een veelzijdige vakantieregio en in de winter zelfs 100% Ski-in & Ski-out. De unieke panoramalocatie aan de voet van één van Europa’s grootste natuurgebieden – het nationale park de Hohe Tauern – kan gerust een toplocatie worden genoemd. Niet alleen voor uw eigen vakantie, maar zeker ook als het gaat om gedegen investeren.

Lees meer

Roadshow 28/02/2016: u bent van harte uitgenodigd!

Aanstaande zondag nodigen wij u tussen 13:00 - 17:00 uur van harte uit op onze Roadshow. Eric van Lanschot en Bertil Wouda zullen u uitgebreid informeren over uw eigen chalet aan de piste in het project National Park Chalets. Ook kunt u uiteraard tijdens de roadshow geïnformeerd worden over wat wij voor u kunnen betekenen bij de aanschaf van onroerend goed in Ostenrijk.


Adresgegevens Roadshow

Om zowel onze Nederlandse als Belgische geïnteresseerden optimaal te kunnen bedienen is gekozen voor een locatie in het zuiden van Nederland. U vindt ons in het Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg

Adresgegevens:
Klein Zwitserland 8
5126 TA GILZETot slot...

Wij hopen vele van u aanstaande zondag te mogen ontmoeten. De volgende AlpenFlits! ontvangt u van mij komend weekend en zal in het teken staan van de aankomende Second Home Beurs in Utrecht.

Met vriendelijke groet, Mede namens Fransje, Marion, Bertil, Eric en Valentijn,
Robert P. Hubers
Directeur Alpendreams
Tel NL: +31 6 51611029
Tel A: +43 6 641116971

AlpenFlits! in het kort:

  • Uw eigen chalet aan de piste
  • Roadshow 28/02/2016
  • Adresgegevens
  • Nieuwe chalet types!

Nieuw(s) uit ons aanbod:


Grote extra zekerheid voor u! Sinds 1 januari 2016.


Lees meer


Nieuw! nu ook chalets vanaf €399.000

Tijdens de Roadshow zullen wij u ook informeren over de nieuwste chalet types, die al beschikbaar zullen zijn vanaf €399.000. Met schitterend nieuw film-materiaal kunnen wij u een unieke kijk op de projectlocatie en uw toekomstige uitzicht bieden.
Lees meer
Snel telefonisch contact?

Deskundige Nederlandstalige begeleiding met een sterk voorlichtend karakter, die aansluit bij uw vragen en wensen met betrekking tot de aanschaf en het beheer van uw (tweede) woning in Oostenrijk.
Robert P. Hubers
NL: +31 651611029
A: +43 6641116971
robert@alpendreams.eu

Adresgegevens

Kantooradres Nederland:
Alpendreams B.V.
Zuideinde 28c,
7941 GH Meppel

Kantooradres Oostenrijk:
Alpendreams GmbH Betreuung und Beratung
Dürnberg 25,
5721 Aufhausen (Piesendorf)U ontvangt deze e-mail omdat u in ons klantenbestand voorkomt of omdat u zich heeft opgegeven via onze website.
Wilt u geen email-nieuwsbrieven meer ontvangen? Klik dan hier