AlpenFlits! Jaargang 9, nummer 93, 27 februari 2016


Beste Oostenrijk geïnteresseerden, relaties en opdrachtgevers,

De winter is dit jaar anders dan andere jaren. Toch is het al sinds eind november overal prachtig skiën en zijn de dalen op de meeste plaatsen sinds eind 2015 wit. Deze week vertoefden ook honderdduizenden landgenoten in Oostenrijk. Lekker gezellig die Hollanders – vinden ze echt hier! - ; trouwens ook voor ons.

Het nieuwe jaar is voor Alpendreams weer veelbelovend begonnen. Een tweede woning in Oostenrijk lijkt steeds meer mensen te interesseren. Dit bleek opnieuw ook uit de grote belangstelling voor onze dienstverlening en ons aanbod op de Emigratiebeurs. Wellicht ook niet vreemd als je weet dat rendementen vaak prachtig zijn en je ook nog zelf met grote regelmaat van je Oostenrijkse bezit kan genieten.

We verwachten om deze reden nog meer drukte op onze stand tijdens de Second Home Beurs. Mede om die reden houden we dit weekend voorafgaand aan de Second Home Beurs al een roadshow waar we één van de meest gewilde projecten - de Nationalpark Chalets, waar in korte tijd al 8 chalets werden verkocht - apart aan u presenteren.

Dit is de 93e editie van onze AlpenFlits! Lees snel verder, want als altijd hebben we weer wat positiefs, moois of interessants te vertellen.


Uitnodiging Second Home Beurs

Wij nodigen u van harte uit voor de Second Home beurs in Utrecht op 4, 5 en 6 maart. Kom gerust langs om met ons kennis te maken en laat u voorlichten over onze dienstverlening, die vooral bestaat uit begeleiding en voorlichting. Uiteraard tonen we ook ons aanbod aan appartementen en chalets.

Ontvang hier uw toegangskaarten

Afspraak op de beurs? Dat kan!

Er worden veel toegangskaarten aangevraagd voor deze beurs. Wij adviseren u daarom om een afspraak met ons te maken op een tijdstip dat het u schikt. Wij reserveren graag tijd voor u!

Een afspraak kunt u laten inplannen door een bericht aan fransje@alpendreams.eu te sturen.

Roadshow Nationalpark Chalets

Heeft u specifiek interesse in de Nationalpark Chalets die gelegen zijn aan de piste in Neukirchen? Vergeet dan niet om morgen (zondag) onze Roadshow te bezoeken. Leest u snel verder voor (adres)informatie.
Lees meer

Hypotheek snel geregeld

Het is in Oostenrijk relatief eenvoudig om snel een hypotheek geregeld te krijgen. Dit in tegenstelling tot in Nederland, waar aanvragen – zeker voor recreatiewoningen en beleggingspanden - niet zelden een paar maanden tijd in beslag nemen. Dat is in Oostenrijk anders. Altijd binnen 48 uur hebben onze cliënten na aanleveren van de juiste documenten de benodigde hypotheekofferte binnen. Wij zijn u daar overigens graag bij van dienst.


Saalbach: Nu of nooit. Sterke prijsverlaging

Dit is vind ik echt nu of nooit. Door omstandigheden moet dit 120 m2 grootte, luxe appartement nu echt weg. Gelegen aan de piste in Saalbach Hinterglemm. De oorspronkelijke prijs van €649.000 is inmiddels verlaagd tot €420.000
Lees meer

Uw Ski in & Ski out appartement in Kappl

De verbinding tussen Kappl en de Arlberg is inmiddels defintief. Twee weken terug bezocht ik in Kappl aan de piste deze inmiddels opgeleverde appartementen. Schitterend geworden! Er zijn nog enkele mooie woningen beschikbaar. Viert u binnenkort ook vakantie aan de piste in Oostenrijks toekomstig grootste skigebied?
Lees meer

Nabij Schladming - Zweitwohnsitz!

Nabij het grote en bekende skigebied van Schladming ligt het gezellige en actieve dorp Gröbming. Direct in het centrum komen deze ruime, betaalbare appartementen zonder verhuurverlichting. Prijzen vanaf: €206.800
Lees meer

Verdere uitbreiding Alpendreams team

De alsmaar groeiende belangstelling voor onze dienstverlening zorgt ervoor dat wij nu ook onze Backoffice gaan versterken. Wij zijn blij te kunnen melden, dat we onze backoffice met een zeer ervaren kracht gaan uitbreiden. Marion is inmiddels gestart op de woensdag en vrijdag en zal vanaf 1 mei onze backoffice fulltime gaan bemensen! Zij stelt zich binnenkort in de AlpenFlits! graag nader aan u voor.


Onze dienstverlening in beeld gebracht

Zo kort voor de belangrijkste beurs van het jaar is het wellicht goed u nogmaals te wijzen op de video die over onze dienstverlening is gemaakt. U kunt hier zien wat onze aankoopbegleiding ter plaatse voor u kan betekenen. Dienstverlening die door onze klanten als zeer waardevol wordt beoordeeld in hun referenties.Tot slot...

De volgende AlpenFlits! ontvangt u van ons vlak na de Second Home Beurs. Ik verheug me er op u hier in Oostenrijk of straks in Nederland op de Second Home Beurs in Utrecht (weer) te mogen ontmoeten.

Mede namens Fransje, Marion, Bertil, Eric en Valentijn,

Robert P. Hubers
Directeur Alpendreams
Tel NL: +31 6 51611029
Tel A: +43 6 641116971

AlpenFlits! in het kort:

  • Uitnodiging Second Home
  • Afspraak op de beurs?
  • Roadshow
  • Hypotheek snel geregeld
  • Saalbach: nu of nooit
  • Ski in & Ski out Kappl
  • Zweitwohnsitz nabij Schladming
  • Uitbreiding Team
  • Dienstverlening in beeld

Nieuw(s) uit ons aanbod:


Grote extra zekerheid voor u! Sinds 1 januari 2016.


Lees meer


Nieuw! Ischgl

In het Paznauntal gelegen tussen de dorpen Ischgl en Kappl worden deze luxe en ruime appartementen gerealiseerd op een magnifieke uitzichtlocatie. Prijzen vanaf €526.625
Lees meer


Nieuw! Finkenberg Ski in & Ski out

Dit kleinschalige project met slechts zes appartementen ligt op slechts 100m van de piste en vlakbij de Finkenberger Almbahn. Appartementen van 70 - 145 m2. Prijzen vanaf ca. €297.000.
Lees meer


Brandnertal: Zweitwohnsitz!

In het zo idyllische dorp Brand in het Brandnertal hebben we dit prachtige appartement met Zweitwohnsitz te koop vlakbij de nieuwe Palüdbahn. Prijs: €550.000
Lees meer


Mayrhofen: bouwstart komende maand!

Het is zo ver! Wij zijn verheugd u te kunnen melden dat de bouw van de appartementen in Mayrhofen gaat beginnen. Midden in het gezellige centrum van Mayrhofen in het Zillertal. Prijzen vanaf €339.245
Lees meer


Bad Hofgastein: in prijs verlaagd!

In prijs verlaagd! Bad Hofgastein Dit ruime huis op korte afstand van het grote en veelzijdige Gasteiner skigebied is recent in prijs verlaagd. 4 slaapkamers, 4 badkamers, fenomenaal uitzicht! Nieuwe prijs: €430.000
Lees meer


Nieuw! Bad Kleinkirchheim Chalets

Direct aan de piste in Bad Kleinkirchheim in het zonnige Karinthië. Prachtige, luxe chalets met een goed rendement. Prijzen vanaf €343.000.
Lees meer


Nieuw! Sonnberg Chalets

De Sonnberg Chalets worden gerealiseerd in het veelzijdige Pinzgau-dal. Gelegen tussen de dorpen Zell am See en Mittersill woont u zeer centraal in een veelzijdige vakantieregio. Prijzen vanaf €459.000
Lees meer
Snel telefonisch contact?

Deskundige Nederlandstalige begeleiding met een sterk voorlichtend karakter, die aansluit bij uw vragen en wensen met betrekking tot de aanschaf en het beheer van uw (tweede) woning in Oostenrijk.
Robert P. Hubers
NL: +31 651611029
A: +43 6641116971
robert@alpendreams.eu

Adresgegevens

Kantooradres Nederland:
Alpendreams B.V.
Zuideinde 28c,
7941 GH Meppel

Kantooradres Oostenrijk:
Alpendreams GmbH Betreuung und Beratung
Dürnberg 25,
5721 Aufhausen (Piesendorf)U ontvangt deze e-mail omdat u in ons klantenbestand voorkomt of omdat u zich heeft opgegeven via onze website.
Wilt u geen email-nieuwsbrieven meer ontvangen? Klik dan hier