AlpenFlits! Jaargang 9, nummer 96, 29 mei 2016


Beste Oostenrijk geïnteresseerden, relaties en opdrachtgevers,

We hebben er een paar heel spannende weken opzitten hier in Oostenrijk, daar er een nieuwe Bondspresident gekozen moest worden. Inmiddels hebben de Oostenrijkers hun keuze gemaakt en komt het normale leven weer langzaam op gang.

Ook de natuur kende een paar weken met grote verschillen. We kenden heel koude dagen met veel sneeuwval in de bergen en heel warme dagen, die gemaakt hebben, dat de bergen al een echt zomerse aanblik beginnen te krijgen.

Deze AlpenFlits! liet wat langer op zich wachten dan ik eigenlijk wilde. Nu is het me gelukkig wel gelukt. Lees snel verder, want ik heb wel weer het één en ander te melden, dat echt interessant kan zijn voor u, niet in de laatste plaats over Alpendreams.


Bezoek ons op de Second Home Antwerpen

Niet vergeten: de Second Home Beurs op 4 en 5 juni komt er weer aan! Een perfecte plek om u nader te laten voorlichten over onze dienstverlening, die vooral bestaat uit begeleiding en voorlichting. Uiteraard tonen we ook ons aanbod aan appartementen en chalets.

U kunt bij ons ook een afspraak maken op de beursstand op een tijdstip dat het u schikt. Wij reserveren graag tijd voor u!

Download alvast uw toegangskaarten

Wij bieden u graag de toegangskaarten voor deze beurs aan. U download ze eenvoudig via deze link of door op 'lees meer' te klikken.

Fransje, Marion, Bertil, Valentijn en ondergetekende verheugen zich erop u van dienst te kunnen zijn.

Lees meer

Nieuwe exposés en site in aantocht

Op de beurs zullen wij voor het eerst gebruik maken van onze geheel vernieuwde exposés. De exposés zijn frisser, beter leesbaar, maar bevatten vooral meer informatie. Zeer binnenkort zullen wij u ook de nieuwe website kunnen presenteren...
Lees meer

Alpendreams groeit verder door

De belangstelling voor de Alpendreams dienstverlening heeft zich de afgelopen 12 maanden versterkt doorgezet. Iets waar we natuurlijk verheugd over zijn. Persoonlijke aandacht en deskundigheid hebben onze organisatie sterk doen groeien. Voorlichten en individueel begeleiden ter plaatse in Oostenrijk vraagt veel tijd en die tijd willen we kunnen blijven bieden!

We zijn dan ook blij met de komst van Marion Jonkers. Zij stelt zich in de volgende AlpenFlits! aan uw voor.

Lees meer

Oostenrijks toerisme groeit sterk

Het toerisme in Oostenrijk is sinds de toetreding van Oostenrijk in 1995 tot de EU sterk groeiend. Ook de komende 10 jaar wordt een sterke verdere groei verwacht. Oostenrijk behoort inmiddels tot de meest geliefde reisbestemmingen van de wereld. De EU zegt men hier heeft het toerisme dan ook bijna alleen maar goede dingen gebracht. Een prachtige zekerheid voor u als koper in Oostenrijk!


Lees meer

Spannende verkiezingen!

De nieuwe bondspresident in Oostenrijk heet Alexander van der Bellen. Van der Bellen wil mensen graag verbinden en is een warm voorstander van verdere samenwerking binnen de EU. Hoe anders had het politieke landschap er uit kunnen gaan zien als de rechtse populist Hofer van de FPÖ gekozen zou zijn.


Persoonlijk ben ik blij met de uitslag, want samen leven kunnen we alleen met elkaar in een wereld waar we gezamenlijk uitdagingen opbouwend aangaan. Bovendien is politieke rust ook voor investeerders en de toeristenindustrie uitermate belangrijk.

Werfenweng - forse korting!

Zoekt u een ruim appartement met blijvend vrij uitzicht in een familievriendelijk bergdorp omringd door een uniek bergpanorama en vlakbij de skilift? Dan is het goed deze woningen nader te bekijken.
De bouwer wil starten en biedt daarom nu €20.000 korting aan de snelle beslisser. Snel verdiend zou ik zeggen.
Lees meer

Neukirchen - Chalets

Dit gezellig Oostenrijks dorp is zo langzamerhand bij Nederlanders echt een hit geworden. Niet zo verwonderlijk, daar het dorp echt gezelligheid kent in zowel de zomer als de winter. Hier worden eerdaags prachtige luxe chalets bij de piste gebouwd waarin het de nieuwe eigenaren aan niets zal ontbreken. In korte tijd zijn er maar liefst al 12 van deze chalets verkocht, misschien niet in de laatste plaats, daar het project ontwikkeld werd door een echte Oostenrijker: en dat merk je! Kom eerdaags eens een kijkje nemen in de modelwoning en laat u overtuigen van de kwaliteit van dit project.

Lees meer

Mittersill - Hohe Tauern

Rustig gelegen aan de rand van het dorp, maar toch maar enkele loopminuten van het centrum vandaan hebben we twee fraaie twee onder één kappers in verkoop. Dit pand kan ook in z’n geheel gekocht worden. Het pand leent zich goed voor eigen gebruik en verhuur. Het rendement kan nu tijdelijk geoptimaliseerd worden, daar de eigenaar bij verkoop voor 1 augustus een substantiële korting van tienduizenden euro’s geeft. Bel ons gerust of kom langs op de beurs in Antwerpen om de nieuwe prijs te horen en de rendementsberekening met ondergetekende door te lopen.

Lees meer

Referenties, altijd belangrijk

U bent benieuwd hoe andere kopers onze dienstverlening hebben ervaren? Bekijk dan vooral eens op uw gemak de ruim 25 referenties op onze website en lees hoe anderen onze werkwijze hebben ervaren.
Lees meer

Onze individuele bezichtigingsreizen

Een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening is u in alle rust te begeleiden bij het bezichtigen van woningen en voorlichting te geven. Maak gebruik van deze service en laat u begeleiden bij het bezichtigen van de vele fraaie panden uit ons ruime aanbod of van anderen, die bij uw wensen passen.


Onderdak verzorgen wij graag voor u. De kosten van bezichtigingreizen worden vergoed bij aanschaf van onroerend goed in Oostenrijk. Mail of bel ons indien uw belangstelling hier naar uit gaat en wij nemen contact met u op.
Tot slot...

De volgende AlpenFlits! ontvangt u midden juni.

Ik verheug mij er op u op de beurs in Antwerpen en anders straks hier in Oostenrijk (weer) te gaan ontmoeten

Met vriendelijke groeten, mede namens Fransje, Marion, Bertil en Valentijn,

Robert P. Hubers
Directeur Alpendreams
Tel NL: +31 6 51611029
Tel A: +43 6 641116971

AlpenFlits! in het kort:

 • Second Home Antwerpen
 • Download uw toegangskaarten
 • Nieuwe exposés en site in aantocht
 • Team groeit verder
 • Toerisme groeit sterk
 • Spannende verkiezingen
 • Werfenweng - forse korting!
 • Neukirchen - Chalets
 • Mittersill - Hohe Tauern
 • Referenties, altijd belangrijk
 • Onze individuele bezichtigingsreizen

Nieuw(s) uit ons aanbod:


Grote extra zekerheid voor u! Sinds 1 januari 2016.


Lees meer


Nieuw! Zell am See

Dit komt in de vakantieregio Zell am See - Kaprun niet vaak voor: ruime dubbele chalets met een voor de regio scherpe prijs. Bovengemiddeld hoge verhuuropbrengsten! Locatie centraal t.o.v. golfbaan en skilift. Prijs: €529.000
Lees meer


Nieuw! Zweitwohnsitz Lungau

In Tamsweg in het zo mooie Lungau met vele prachtige dorpjes en bekende skigebieden als Obertauern en Katschberg hebben we een project met Zweitwohnsitz in verkoop gekregen, dat ook nog eens scherp geprijsd is. U mag verhuren, maar het hoeft niet. Prijzen al vanaf €152.274
Lees meer


Nieuw! Droomplek in Mallnitz

Weer zo’n zeldzaam plaatje in verkoop mogen krijgen. Kijk alleen al naar de foto en u begrijpt denk ik wel waarom ik dit zeg. De prijs is netjes als we kijken naar het aantal vierkante meters. Wat heeft Oostenrijk toch veel moois te bieden! Prijs: €358.000
Lees meer


Nieuw! Lieflijk appartement in Neukirchen

Lieflijk appartement met tuin, carport en 2 slaapkamers in een gebouw met slechts 2 woningen. Prachtig uitzicht op de Grossvenediger! De prijs is voor deze regio erg laag. Iets voor hen, die niet direct een half miljoen hier willen uitgeven. Prijs: €220.000
Lees meer


De laatste! Brixen im Thale

Als hier wat te koop staat is het zelden voor lang. Oplevering nog voor de winter. In aanbouw. Ruim appartement te midden van de Ski Welt. Rustig gelegen, maar wel in de dorpsstraat. Drie slaapkamers en twee badkamers. Prijs: €444.475
Lees meer


De laatste! Bramberg

Bij de lift die je in het skigebied van de Wildkogel brengt en in het centrum van Bramberg is nog slechts één luxe, ruim appartement te koop. Voor echte genieters van luxe en ruimte is dit een woning, die u echt zou moeten zien. Prachtige ruime eigen wellness! Prijs: €725.000
Lees meer


In prijs verlaagd! Maria Alm

In dit liefelijke dorpje hebben we een gezellige knusse woning met Zweitwohnsitz in aanbod. De prijs van dit appartement is nu in prijs verlaagd. Voor € 109.000 is deze woning van u. Verhuur kan dus, maar hoeft niet.
Lees meer


Hopfgarten - Chalet

Ook in Hopfgarten hebben we een aardig vrijstaand chalet met een echt Oostenrijkse sfeer voor een scherpe prijs. Zeker na de prijsverlaging, waardoor er nog maar € 259.000 dient te worden betaald incl. de gehele inventaris! Vier slaapkamers, 2 badkamers, eigen grond en een geweldig rendement. Dit pand wordt dit jaar al 32 weken verhuurd!
Lees meer


Hollersbach - Zweitwohnsitz

Op nog geen kilometer van de lift naar het grootse skigebied de Kitzbüheler Alpen is de bouw gestart van een bijzonder project, dat we van de burgemeester ook nog met Zweitwohnsitz mogen aanbieden! Ook geschikt om een hoger rendement dan gemiddeld te maken. De oplevering van een deel van het project is nog deze zomer en de laatste woningen kunnen voor de kerst worden opgeleverd. Prijzen vanaf €333.350.
Lees meer
Snel telefonisch contact?

Deskundige Nederlandstalige begeleiding met een sterk voorlichtend karakter, die aansluit bij uw vragen en wensen met betrekking tot de aanschaf en het beheer van uw (tweede) woning in Oostenrijk.
Robert P. Hubers
NL: +31 651611029
A: +43 6641116971
robert@alpendreams.eu

Adresgegevens

Kantooradres Nederland:
Alpendreams B.V.
Zuideinde 28c,
7941 GH Meppel

Kantooradres Oostenrijk:
Alpendreams GmbH Betreuung und Beratung
Dürnberg 25,
5721 Aufhausen (Piesendorf)U ontvangt deze e-mail omdat u in ons klantenbestand voorkomt of omdat u zich heeft opgegeven via onze website.
Wilt u geen email-nieuwsbrieven meer ontvangen? Klik dan hier