De Second Home beurzen in Utrecht en Brussel komen er aan
Alpendreams zal dit jaar niet alleen op de Second Home in Utrecht te vinden zijn, maar ook op de Second Home Beurs in Brussel. De beurzen worden op 23, 24 en 25 september in Utrecht en op 1,2 en 3 oktober in Brussel gehouden. In Brussel dit keer voor het eerst ook op maandag!
Een goede gelegenheid met ons en onze manier van werken kennis te maken. We hebben altijd rond de 600 fraaie panden die we u kunnen aanbieden op heel mooie plekjes in Oostenrijk. Reserveer alvast uw tickets voor Utrecht of Brussel
Nieuw! Vanaf eind 2016 OOSTENRIJK TV
Het afgelopen half jaar is er door mijn jongste zoon hard gewerkt aan een nieuw initiatief: Oostenrijk TV. Dit wordt hét platform waar Oostenrijkliefhebbers zullen worden geïnspireerd en geïnformeerd middels video.
Een TV kanaal, dat Oostenrijk op een verrassende en vernieuwende wijze zal laten zien. Oostenrijk TV gaat live aan het eind van het jaar met heel veel mooie video content. Bekijk op facebook alvast de promovideo of bezoek de website www.oostenrijktv.nl om u te laten registeren, zodat u op de hoogte kan worden gehouden.
Vernieuwde website; nieuwe presentatie AlpenFlits!
Het was u wellicht al opgevallen, de AlpenFlits! heeft een nieuw en verfrissender jasje gekregen. Het lijkt allemaal zo eenvoudig, maar ook hier zit weer heel veel uren werk in. En dan is ook onze site weer vernieuwd.
Ik ben er trots op, dat het gelukt is deze – ook n.a.v. opmerkingen van u – nog weer beter te maken. We zijn benieuwd naar uw reacties! Mocht u nog kleine foutjes ontdekken horen wij dat natuurlijk graag.
Renovatie en verbouw met begeleiding Alpendreams
Met regelmaat kopen onze klanten een bestaand pand aan om dit te renoveren en te verbouwen. De afgelopen jaren is gebleken, dat dit als het om rendement gaat vaak gouden grepen zijn geweest. Alpendreams levert ook hier een bijdrage in het mensen met elkaar in contact
brengen en alle zaken regelen. We hebben momenteel nog enkele bestaande panden in ons aanbod, waarvan we weten, dat ze na soms maar een kleine opknapbeurt uitstekend zullen gaan renderen. (zie rechts de huizen met 'Verbouwknaller')
Veranderende wetgeving
Belangrijk nieuws: de wetgeving omtrent het gebruik van Oostenrijks onroerend goed gaat in de provincie het Salzburgerland veranderen. Nog niet alle details zijn bekend, maar houdt onze berichtgeving in de gaten.
Onze aanbodtips voor investeerders!
Ook zo’n behoefte aan een gedegen en veilig rendement? Hieronder heb ik enkele voorbeelden op een rijtje gezet van objecten, waar u – aantoonbaar – een goed rendement mee zult maken. Soms al rijdende treinen, die robuust en zeker voorwaarts gaan.
Alles is zo dadelijk door ons geregeld: ook de schoonmaak, de verhuur en het beheer. Onze Tips: Walchen, Niedernsill, Brixen, Dienten am Hochkönig, Finkenberg, Chalet in Brixental, Leogang en Alpendorf


Rendement in Kaprun en aan de piste
Veel aanbod in Kaprun nemen wij in ons aanbod niet op, omdat wij twijfels hebben bij de vaak hoge aanschafprijzen of een hoger dan gemiddeld rendement wel gemaakt kan worden. Soms zijn er uitzonderingen als het gaat om ligging en/of rendement.
Qua ligging direct aan de piste in de wetenschap, dat het skigebied van de Maiskogel zo goed als zeker met de gletsjer verbonden gaat worden, vinden we deze chalets een aanrader. Ook het rendement klopt nu al, laat staan als de verbinding een feit is. Prijzen vanaf €610.414,--
Wordt dit uw uitzicht? Dienten fors in prijs verlaagd!
De appartementen in Dienten am Hochkönig zijn fors in prijs verlaagd en nu zelfs inclusief keuken, complete inrichting en parkeerplaats! De appartementen liggen in het centrum van Dienten op 100 meter van de lift en piste.
De woningen zijn in aanbouw en worden nog dit jaar opgeleverd. Prijzen vanaf €329.000,--
Alpendreams Persoonlijk Begeleidingsplan
Goede voorlichting in het Nederlands en de juiste persoonlijke begeleiding ter plaatse neemt u niet alleen heel veel werkzaamheden uit handen, maar maakt ook, dat u beter weet waar u aan toe bent. De aankoop van een vakantiehuis in
Oostenrijk hoeft dus niet zo ingewikkeld te zijn. Zeker niet met het Alpendreams Persoonlijk Begeleidingsplan. Wij zorgen voor complete begeleiding vanaf het eerste gesprek tot en met de financiering, inrichting en oplevering aan toe, zodat u ook na oplevering van uw huis zorgeloos en onbeperkt kunt blijven genieten. Meerwaarde van kwaliteit, voor een glasheldere prijs. Benieuwd naar referenties? U leest deze hier.
Alpendreams Bezichtigingsreizen
We hebben het ook deze zomer weer enorm druk. Ook de komende weken zijn onze agenda’s zo goed als volgeboekt. Daarna hebben wij weer ruimte om u in alle rust te begeleiden bij het bezichtigen van woningen.
Stap gerust binnen in ons deels mobiele kantoor en laat u rondrijden door de grootste natuurgetrouwe showroom die er maar te vinden is: het Oostenrijks berglandschap! Onderdak verzorgen wij graag voor u. De kosten van bezichtigingreizen worden door ons vergoed bij aanschaf van een woning of chalet.