De Second Home beurzen in Utrecht en Brussel komen er aan
Alpendreams staat ook dit jaar weer op de twee grote najaarsbeurzen: de Second Home in Utrecht en de Second Home Beurs in Brussel. De beurzen worden op 23, 24 en 25 september in Utrecht en op 1,2 en 3 oktober in Brussel gehouden. In Brussel dit keer voor het eerst ook op maandag!
Een goede gelegenheid met ons en onze manier van werken kennis te maken. We hebben altijd rond de 600 fraaie panden die we u kunnen aanbieden op heel mooie plekjes in Oostenrijk. Reserveer alvast uw tickets voor Utrecht of Brussel
Oostenrijk TV zeer positief ontvangen
We schreven het de vorige keer al: Oostenrijk TV komt er aan! Het platform waar Oostenrijkliefhebbers zullen worden geïnspireerd en geïnformeerd. Een TV kanaal, dat liefhebbers van Oostenrijk dichter bij elkaar brengt. De positieve reacties zijn overweldigend, zowel aan de
zijde van de opdrachtgevers als van u, de toekomstige kijkers van Oostenrijk TV! Oostenrijk TV gaat live aan het eind van het jaar met veel mooie video content. Bekijk hier alvast de promovideo, waarin kort uitgelegd wordt wat Oostenrijk TV gaat laten zien.


Meer weten? op de website van Oostenrijk TV kunt u meer lezen en u registreren om op de hoogte gehouden te worden.
Vrijstaand in Kaprun: Das Kitzstein Lodge
In Kaprun zijn de laatste 10 jaar vele appartementsgebouwen gebouwd. Vrijstaand komt bijna niet meer voor. Daarom is het mooi, dat we nu ruime vrijstaande chalets van 160 m2 - de Kitzstein Lodges - in het centrum van Kaprun kunnen aanbieden.
Wees hier echt snel bij, want de prijs is scherp en het rendement hoog!
Zweitwohnsitz bestaat nog!
Het wordt niet meer zo vaak aangeboden, daar steeds meer gemeenten waar toeristen graag vertoeven de vergunning niet meer verstrekken. Toch bestaat het nog altijd. Zo hebben we in het Brandnertal een prachtig appartement, nabij de lift en de piste in verkoop, dat deze vergunning heeft. Dit pand is nu ook nog € 30.000 in prijs verlaagd.
Deze ruime woning ligt in het schitterende Brandnertal. De locatie op korte afstand van de lift, piste en het ongekende uitzicht, maken dit een object wat zeker niet onopgemerkt mag blijven.
Duitse les geven aan asielgerechtigden
Even iets heel anders. Als oud onderwijsman ben ik een aantal maanden geleden hier in Oostenrijk benaderd of ik geen Duitse les kon gaan geven aan asielzoekers. Ik had geen moment twijfel en kan vertellen, dat mijn klasje van 10 mannen tussen de 18 en 38 buitengewoon gemotiveerd is.
De opvang van veelal asielgerechtigden hier is overigens kleinschalig georganiseerd, waardoor de acceptatiegraad in veel dorpen groot is. Ik word soms bij de plaatselijke supermarkt aangesproken en dan zegt men mij voorzichtig, dat het zulke aardige mensen zijn! Zo zie je maar: integratie kan ook slagen. Drie van de 10 zijn inmiddels al van tijd tot tijd aan het werk, omdat Duits voldoende wordt beheerst om eenvoudig werk uit te voeren.
Zweitwohnsitz! Königsleiten aan de piste
In Königsleiten hebben we nog een woning met Zweitwohnsitz, direct in het ski- en wandelgebied van de Zillertal Arena. Deze woning wordt ook nog heel goed verhuurd, maar dat hoeft dus bij Zweitwohnsitz niet. Netjes geprijsd en keurig onderhouden. Prijs: €489.000
Het Alpendreams Persoonlijk Begeleidingsplan
Goede voorlichting in het Nederlands en de juiste persoonlijke begeleiding ter plaatse neemt u niet alleen heel veel werkzaamheden uit handen, maar maakt ook, dat u beter weet waar u aan toe bent. De aankoop van een vakantiehuis in
Oostenrijk hoeft dus niet zo ingewikkeld te zijn. Zeker niet met het Alpendreams Persoonlijk Begeleidingsplan. Wij zorgen voor complete begeleiding vanaf het eerste gesprek tot en met de financiering, inrichting en oplevering aan toe, zodat u ook na oplevering van uw huis zorgeloos en onbeperkt kunt blijven genieten. Meerwaarde van kwaliteit, voor een glasheldere prijs. Benieuwd naar referenties? U leest deze hier.
Alpendreams Bezichtigingsreizen
We hebben het ook deze zomer weer enorm druk. Ook de komende weken zijn onze agenda’s zo goed als volgeboekt. Daarna hebben wij weer ruimte om u in alle rust te begeleiden bij het bezichtigen van woningen.
Stap gerust binnen in ons deels mobiele kantoor en laat u rondrijden door de grootste natuurgetrouwe showroom die er maar te vinden is: het Oostenrijks berglandschap! Onderdak verzorgen wij graag voor u. De kosten van bezichtigingsreizen worden door ons vergoed bij aanschaf van een woning of chalet.