Kerstgedachte 2016
Waarden voor een samenleving waarin de mens centraal mag staan stonden ook in 2016 onder druk. Angst bij steeds meer mensen maakt, dat het lijkt alsof we de echte waarden in het leven steeds meer aan het vergeten zijn.
Onze wens voor 2017 is, dat we hernieuwd samen mogen ontdekken hoe belangrijk solidariteit, democratie en liefde voor onze medemens is.
Alpendreams viert feestdagen
Vanaf 24 december tot en met 2 januari zijn Fransje, Bertil, Valentijn en ondergetekende niet bereikbaar. We zullen deze dagen met familie, vrienden en kinderen stil staan bij de mooie momenten, die deze tijd van het jaar biedt.
Vanaf 3 januari zijn we u graag weer van dienst.
Prachtige (kunstsneeuw)pistes!
Het echte winterseizoen is dit weekend begonnen. De afgelopen maanden was het in Oostenrijk veelal zonnig en droog en viel er niet veel sneeuw. De kou, zeker in de nachten, heeft echter gezorgd voor prachtige pistes vol kunstsneeuw.
Skigebieden, die voldoende kunstsneeuw hebben kunnen maken zijn nu al weken geopend, zodat u als u met de kerst hier vakantie komt vieren zeker prachtige afdalingen zult kunnen maken.
Een paar leuke weetjes uit toeristisch Oostenrijk
Eventjes iets luchtigs! Oostenrijk is een echt toeristenland met de beste infrastructuur ter wereld als het gaat om wintersport. In 1926 werd de eerste kabelbaan in Oostenrijk geopend (in Neder- Oostenrijk naar de Rax) en in 1927 de Pfänderbahn in Vorarlberg en de Feuerkogelbahn in Boven- Oostenrijk. De eerste sleeplift werd in 1936 in Ebensee in gebruik genomen
Bezoek met ons uw toekomstig droomhuis in Oostenrijk
Ik ben ook na de vele jaren dat ik dit werk nu hier doe, nog altijd een beetje betoverd van de grote hoeveelheid prachtige objecten, die wij keer op keer weer aan inwoners van de Benelux mogen aanbieden en u kunnen tonen tijdens onze bezichtigingreizen.
Mijn bewondering komt mede voort uit het feit, dat ons zo ruim en heel divers aanbod van gemiddeld een 600-tal objecten een zo hoge (bouw)kwaliteit kent en eigenlijk ook altijd maakt, dat bij verhuur de kopers geen euro eigen geld nodig hebben om de exploitatie van de woningen te bekostigen.
Exclusief Zweitwohnsitz project in skigebied Kitzbühel
Wij zijn enthousiast over dit nieuwe project. Als ik u noem: zuidhelling, Alpine Style, gelegen vlak bij een gondelbaan van het skigebied van de Kitzbüheler Alpen, geen verhuurverplichting en luxe, dan weet u waarom
het goed is dit kleinschalig project van slechts 10 woningen binnenkort in Oostenrijk te komen bekijken. Wist u dat het skigebied van Kitzbühel altijd al half oktober opent?
Luxe in Kirchberg nabij de piste!
Dit zeer luxe project op een centrale locatie en nabij de piste in het geliefde Kirchberg in Tirol is recentelijk opgeleverd. Deze luxe appartementen zijn dan ook van alle gemakken voorzien. Prijzen vanaf: €432.400,-
Video's over aankoopbegeleiding Alpendreams
Op onze site en op Youtube zijn meerdere video’s terug te vinden over onze dienstverlening. Deze video’s werden al meerdere keren uitgezonden door RTL.
Veel mensen reageerden en gaven aan, dat het item hen een andere blik gaf op wat dienstverlening in de vastgoedbranche ook kan betekenen.
Met name het voorlichtend karakter van onze dienstverlening maakte dat mensen ons benaderden voor een afspraak.
Eerste video's Oostenrijk TV online
De eerste video's van Oostenrijk TV zijn inmiddels online gegaan. De schitterende video's zijn opgenomen in gebieden waar ook Alpendreams huizen verkoopt.
Wilt u even genieten van prachtige beelden uit de afgelopen herfst? Vergeet dan niet deze video's even te bekijken. Nu nog op Youtube of via Facebook, binnenkort via de eigen website!